CAPO

Grundare Eva Strömblad

Frisör och grundare av CAPO Hairdressing, med många års erfarenhet. Har även arbetat många år som tekniker för Matrix, med kurser och frisyrvisningar för frisörer, både i Sverige och internationellt. Älskar allt med yrket, och strävar alltid efter att ge varje kund den bästa servicen och frisörupplevelsen. Gillar utmaningar som t.ex. olika fotoprojekt och frisörtävlingar, och har varit delaktig i Matrix Globala trend fotograferingar. Har tävlat i Årets Frisör och varit finalist två gånger, samt varit finalist i International Visionary Awards i London, en av världens största frisörtävlingar.

 

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.