CAPO

Frisörerna

Vi på CAPO Hairdressing Malmö vill ge dig den bästa helhetsupplevelsen! Därför gör vi alltid en grundlig konsultation först, så vi vet vad du har för önskemål och förväntningar. Därefter får du slappna av i vårt vackra schamponeringsrum, där vi har bekväma schamponeringsstolar med inbyggd massage. Eftersom vi vill arbeta med högsta kvalite och hållbarhet, använder vi, och säljer, produkter från Matrix.

Vi är medlemmar i Frisörföretagarna, som arbetar för en seriös bransch.

Vi är även medlemmar i Intercoiffure Sverige, en del av Intercoiffure Mondial, som är en internationell frisörorganisation bestående av ledande frisörer.

Eva Strömblad

Frisör och grundare av CAPO Hairdressing, med många års erfarenhet. Har även arbetat många år som tekniker för Matrix, med kurser och frisyrvisningar för frisörer, både i Sverige och internationellt. Älskar allt med yrket, och strävar alltid efter att ge varje kund den bästa servicen och frisörupplevelsen. Gillar utmaningar som t.ex. olika fotoprojekt och frisörtävlingar, och har varit delaktig i Matrix Globala trend fotograferingar. Har tävlat i Årets Frisör och varit finalist två gånger, samt varit finalist i International Visionary Awards i London, en av världens största frisörtävlingar.

 


Johan Kåhlin

johan kåhlin

Frisör och nybliven skåning med flera års erfarenhet. Arbetar även som färgtekniker för Matrix. Brinner för yrket, och att ge den bästa servicen. Är oerhört kunnig på färg, och gör både naturliga färgförändringar, samtidigt som han gärna tar chansen och skapar mer färgstarka kreationer! Allt för att på bästa sätt framhäva varje kunds personlighet.

 


Facebook

4 days ago

Nu tar vi påskledigt och öppnar åter igen på tisdag den 23/4 kl 10.00. Vi önskar alla våra kunder en härlig påsk ❤️
/Eva, Johan och Anna
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Här har vi en fantastisk vacker uppljusning av Johan @hairbyjohan - Se till att boka din tid nu hos oss då tiderna går åt fort. Kom förbi salongen eller ring på 040-78090 🖤 ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Wooow vad koppar är snyggt! 🧡
Denna färg gjorde Johan @hairbyjohan i förra veckan och vi äe helt förälskade! ❤️ Boka tid på 040-78090 eller kom förbi 💁🏼‍♂️
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 weeks ago

Gillar du färgstarkt eller pastell? 🌈❤️💛💜💙 Nu är det dags att boka tid för att få din fräscha vår färg och klippning! Ring CAPO på 040-780 90, eller kom förbi salongen för en konsultation!
De här två vackra tjejerna var modeller åt Eva och Johan i Stenungssund! ❤️
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Under vecka 8 har vi lite annorlunda öppettider pga Sportlov.
Måndag; 10.00 - 13.00
Tisdag; 09.30 - 16. 00
Onsdag; Stängt
Torsdag; Stängt
Fredag; 13.00 - 15.00
Lördag; 10.00 - 14.00
Gäller det bokning eller avbokning av tid så spela in ett meddelande så ringer Johan upp. Ha en fin vecka 🖤 /Eva, Johan och Anna
... See MoreSee Less

View on Facebook