CAPO

Teamet

Vi på CAPO Hairdressing Malmö vill ge dig den bästa helhetsupplevelsen! Därför gör vi alltid en grundlig konsultation först, så vi vet vad du har för önskemål och förväntningar. Därefter får du slappna av i vårt vackra schamponeringsrum, där vi har bekväma schamponeringsstolar med inbyggd massage. Eftersom vi vill arbeta med högsta kvalite och hållbarhet, använder vi, och säljer, produkter från Matrix.

Vi är medlemmar i Frisörföretagarna, som arbetar för en seriös bransch.

Vi är även medlemmar i Intercoiffure Sverige, en del av Intercoiffure Mondial, som är en internationell frisörorganisation bestående av ledande frisörer.

Eva Strömblad

Frisör och grundare av CAPO Hairdressing, med många års erfarenhet. Har även arbetat många år som tekniker för Matrix, med kurser och frisyrvisningar för frisörer, både i Sverige och internationellt. Älskar allt med yrket, och strävar alltid efter att ge varje kund den bästa servicen och frisörupplevelsen. Gillar utmaningar som t.ex. olika fotoprojekt och frisörtävlingar, och har varit delaktig i Matrix Globala trend fotograferingar. Har tävlat i Årets Frisör och varit finalist två gånger, samt varit finalist i International Visionary Awards i London, en av världens största frisörtävlingar.

 


Johan Kåhlin

johan kåhlin

Frisör och nybliven skåning med flera års erfarenhet. Arbetar även som färgtekniker för Matrix. Brinner för yrket, och att ge den bästa servicen. Är oerhört kunnig på färg, och gör både naturliga färgförändringar, samtidigt som han gärna tar chansen och skapar mer färgstarka kreationer! Allt för att på bästa sätt framhäva varje kunds personlighet.

 


Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.